Hoppa till huvudinnehåll

Nästa generations AI-företagsledare

Vi letar nu efter exceptionella och ambitiösa studenter för att delta i vårt nya program ’Nästa generations AI-företagsledare’ där du får chansen att arbeta direkt med AI Swedens ledningsteam. Programmet är till för dig som är studerande inom handels, ekonomi, business och management som vill lära dig mer om AI och arbeta parallellt med sina studier.

OBS: Ansökan stängde den 10 januari 2024. Du kan registrera dig på careers.ai.se för att bli notifierad när programmet startar för en ny årskull. 

a group of young professionals sitting by a table discussing

Bild: AI-genererad via Midjourney

Vad? 

Detta är ett unikt 7-månadersprogram som löper deltid från februari till juli 2024 där du kommer att arbeta på deltid, parallellt med dina studier, ihop med AI Sveriges ledningsteam kring våra mest strategiska aktiviteter. 

  • Få erfarenhet av verkliga AI-utmaningar inom olika områden 
  • Skaffa den AI-kunskap som krävs för att kunna identifiera affärsmöjligheter och driva AI-tillämpning i organisationer 
  • Exponeras mot AI Sveriges globala nätverk av partners
  • Öppna upp för spännande karriärmöjligheter
  • Totalt kommer 3-6 kandidater att väljas ut för programmet 
  • Ersättningen kommer att vara förbestämd och lika för alla deltagare 

När? 

Börjar i februari 2024 och sträcker sig över 7 månader fram till juli 2024. 
Tanken är att anställningen kommer att vara 30-50% februari-maj och 100% juni-juli (individuella anpassningar kan bli aktuella). 

Var? 

Vi rekryterar till AI Swedens kontor i Stockholm och Göteborg, och du förväntas vara närvarande på kontoret regelbundet och kunna resa ungefär en gång i månaden. Utvalda kandidater från andra städer och länder är välkomna, överenskommelser kring bidrag för rese- och boendekostnader hanteras individuellt. 

Vem vi söker 

Vi söker topptalanger som är redo att arbeta deltid, parallellt med sina masterstudier. Du studerar med fördel vid en framstående handelshögskola.
Vi förväntar oss att deltagarna är ambitiösa, motiverade att göra skillnad och har högsta betyg. För detta program ser vi gärna att du har goda kommunikations- och sociala färdigheter, snarare än teknisk kunskap. Programmet är öppet för internationella samt nationella kandidater.

För mer information, kontakta

Picture of Martin Svensson, Co-Director Operations
Martin Svensson
Managing Director
+46 (0)73-025 52 99