Hoppa till huvudinnehåll

AI för ledare

Ta kontroll över den strategiska AI-resan i din organisation i dag! AI for Executives är ett sex dagars program för ledare, högre chefer, som har tagits fram av uppdragsutbildningsverksamheterna vid Stockholms universitet, Uppsala universitet och Göteborgs universitet, i samarbete med experter på tillämpad digital transformation vid AI Sweden.

Deltagarna kommer att få kunskap, expertinsikter och praktiska tillvägagångssätt för att börja leda transformationen eller implementeringen av AI i sina organisationer och branscher.

Expertföreläsare med bakgrunder inom näringsliv, akademi och politik ger dig en utförlig översikt över viktiga strategiska beslut vid implementering av AI-projekt i din organisation. Utöver de uppenbara tillfällena till lärande och nätverkande som presenteras i programmet kommer deltagarna att få en introduktion till AI Swedens ekosystem av experter.

Vad får du av programmet

  • En tillämpad inlärningsupplevelse som levereras av tankeledare inom AI och som förklarar AI på ett begripligt sätt och ger en översikt över dess möjligheter och begränsningar.
  • Förmågan att förstå grunderna i AI/maskininlärning och kunna kommunicera med viktiga aktörer/kollegor.
  • Förståelse för hur AI används globalt, med många konkreta exempel på tillämpningar, ställt mot en bakgrund av geopolitiska och etiska överväganden.
  • Förståelse för beredskapen och potentialen för AI i din organisation – och medvetenhet om vilka kompetensluckor som finns och vilka utmaningar som införandet medför.
  • Fortlöpande återkoppling på AI-relaterade förändringsplaner och tillgång till ett nätverk med likasinnade ledare.
  • En introduktion till AI Swedens tjänster och ekosystem – en potentiellt ovärderlig resurs när du vill utveckla strategier inom detta område.
  • Ett intyg om avslutad utbildning från partneruniversitet i samarbete med AI Sweden.

Fakta

Kursstart: September 2023

AI for Executives är ett sex dagars program för ledare som har tagits fram av uppdragsutbildningsverksamheterna vid Stockholms universitetUppsala universitet och Göteborgs universitet, i samarbete med experter på tillämpad digital transformation vid AI Sweden.

Partners till AI Sweden erhåller 10% rabatt på utbildningen.

För mer information, kontakta

Raquel Broman
Raquel Broman
Head of Training
+46 (0)76 883 86 74