Hoppa till huvudinnehåll

AI - organisation, värde och införande

Programmet “AI - organisation, värde och införande” består av en serie av sju föreläsningar och är utformat för er som studerar vid någon av nedanstående yrkeshögskolor och vill lära er mer om hur AI kan påverka organisationer, vilket värde det kan tillföra och vad man bör överväga när man inför AI i en organisation.

Two women talking, sitting at a table in front of laptops

Föreläsare från AI Sweden och AI-industrin kommer att dela med sig av insikter om ämnen, som till exempel hur en organisation kan lyckas med sin AI-resa och vad som är viktigt att veta om data och lagar relaterade till AI.

Det kommer finnas gott om tillfällen till diskussion!

Detta är ett inkluderande initiativ som välkomnar studerande från alla program. Kravet är att du är nyfiken och vill lära dig.

Denna kurs är inte en grundläggande AI-kurs, vilket innebär att det krävs att du känner till grunderna i AI. Vi har en utbildning som kallas Starta din AI-resa tillgänglig för dig för att lära dig grunderna. 

Observera att seminarierna kommer att hållas via Zoom mellan 16.15-17:45 och på följande datum:

14 nov. - AI resan och rollen "AI change agent"
28 nov. - Organisering för tillämpad och generativ AI
12 dec. - Att skapa värde med AI
9 jan. - Att bedöma AI-användningsfall
23 jan. - Utmaningar med data och operationalisering
6 feb. - Lagar och regleringar
20 feb. - Förändringsledning och kultur

Följande yrkeshögskolor har anslutit sig till vårt uppdrag att tillhandahålla sina studerande med "AI - organisation, värde och införande":

  • EC Utbildning
  • IT-Högskolan
  • Teknikhögskolan

Om du för närvarande är inskriven vid någon av dessa yrkeshögskolor, bjuder vi in dig att registrera dig för detta spännande tillfälle. Observera att registrering kräver användning av din officiella skolepostadress.

Är din yrkeshögskola intresserad av att erbjuda dessa AI-moduler till dina studenter? Tveka inte att ta kontakt med Sofia Hedén för att utforska samarbetsmöjligheter.

För mer information, kontakta

Sofia Hedén
Sofia Hedén
Head of Talent Programs
+46 (0)72-174 91 00