Hoppa till huvudinnehåll

Din dörr till AI-världen

My AI är en plattform designad speciellt för AI-ekosystemet. Ett 'Linkedin för AI'. En plats för att bli inspirerad, dela kunskap, nätverka och visa upp din organisations arbete och vad du har på gång härnäst.

My AI är öppen för alla. Plattformen är gratis och all information är crowdsourcad. Målet är att främja och accelerera användningen av AI.

My AI kan stödja dig på din AI-resa. Här är några sätt att använda den.

Dashboard
Din dashboard kan anpassas utifrån dina intressen för att säkerställa att du bara får den information som du tycker är relevant.

Use cases
En plats för att lära om de senaste tillämpningarna av AI och att hämta inspiration till dina egna projekt. Naturligtvis uppmuntrar vi dig att dela ditt arbete för att inspirera andra.

Lärdomar
Om du vill påbörja din AI-resa eller vill fördjupa dig i ett specifikt ämne är My AI en bra plats att börja. Du hittar en mängd olika kurser, seminarier och utbildningar som passar dina behov. Igen, tveka inte att lägga till ditt eget material. 

Event
Arrangerar du ett event? Eller vill du delta i ett event inom AI-området? Kolla då in event-delen för att se alla AI-event – eller lägg till ditt eget.

Utmaningar
Här kan du se utmaningar som organisationer har lagt upp i jakten på personer som kan hjälpa till att lösa dem. Om din organisation kämpar med ett problem, tveka inte att posta det som en utmaning för att crowdsourca lösningar.

Resurser
I detta avsnitt har vi samlat ett stort urval av resurser som länkar till AI-finansieringsmöjligheter, nyhetsartiklar, etik & hållbarhet och mycket mer. 

Organisationer
Bläddra bland företag och organisationer som för närvarande finns på My AI. Se till att lägga till ditt eget och koppla din personliga profil till det.

Personer
Vidga ditt AI-nätverk. Koppla upp dig med folk du känner eller hitta nya människor att interagera med.

Kontakt

Intresserad av att samarbeta med My AI eller vill dela med dig av någon feedback? Tveka inte att kontakta my@ai.se eller Irina Balog.

A portrait of Irina Balog
Irina Balog
Product Owner My AI
+46 (0)70-831 97 19