Hoppa till huvudinnehåll

Starta din AI-resa (onlinekurs)

Välkommen till utbildningen Starta din AI-resa! I den här kostnadsfria utbildningen kommer du lära dig några grundläggande och viktiga aspekter av artificiell intelligens (AI). En bra start på din resa in i ämnet.

Get started with AI

Varför ska jag lära mig mer om AI?
AI har fått en allt större inverkan på våra liv, både hur vi lever och arbetar. Eftersom användningen av teknologier som AI förväntas öka och sannolikt bli en integrerad del av vårt samhälle är det viktigt att öka kunskapen och förståelsen om ämnet.

Vi ser just nu att allt fler aktörer inom offentlig sektor har kommit igång; några har testat AI i mindre skala, medan andra börjat fundera på hur tekniken kan bidra till att lösa organisationens behov.

Målgrupp
Alla som är nyfikna på att veta mer om AI och hur det kan användas för att skapa värde i praktiken.

Språk
Svenska (med inslag av engelska termer)

Material
För att kunna genomföra utbildningen behöver du en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du behöver ha uppkoppling till internet. Då vissa delar av utbildningen innefattar ljud och video kan det vara bra att ha hörlurar eller att du sitter där du kan höra ordentligt.

Under varje video hittar du en word-fil med en transkription av filmen. Det går också att slå på undertexter via Youtube när du tittar.

Struktur
Utbildningen genomförs helt digitalt.

Ledare
Videomaterialet leds av Peter Kurzwelly från AI Sweden. Presentationerna som ses i videomaterialet är skapade av Peter själv och innehåller ibland engelska termer.

Utbildningen är kostnadsfri.

För mer information, kontakta

Raquel Broman
Raquel Broman
Head of Training
+46 (0)76 883 86 74