Hoppa till huvudinnehåll

AI introduktion för ledare

AI introduktion för ledare kommer att ge dig en översikt över potentialen med AI, genom konkreta exempel och förstahandserfarenheter. Kursen kommer också att ge dig en förståelse för hur AI fungerar för att fatta korrekta beslut om de nästa stegen som krävs på AI-resan för dig själv eller din organisation!

AI introduction for leaders

En bred förståelse för AI är avgörande för att fatta de rätta och framtidssäkra besluten för företag och samhälle. Många nödvändiga förändringar och beslut för att samhället ska gå mot en framtid där AI är i fokus involverar intressenter utanför AI-vetenskapens och teknologins värld. Samtidigt känner många från andra områden att AI är ett ämne de inte kan engagera sig i eller att det är för utmanande att delta i.

AI introduktion för ledare kommer att ge dig en översikt över AI:s potential, genom konkreta exempel och första handens erfarenheter. Den kommer också att ge dig en förståelse för hur AI fungerar för att göra korrekta val om de nästa stegen som behövs på AI-resan för dig själv eller din organisation!

Vi hoppas att du kan ta de nästa 45 minuterna för att få en bättre förståelse för AI, reflektera vidare över ämnet och utforska möjligheter för framtiden.

Längd?
45 min  

Vem?
En introduktion för alla som vill veta mer om AI:s potential

Hur?
E-lärandet är tillgängligt på alla enheter

Utbildningen har skapats i samarbete med AI Sweden, tillsammans med två av dess partners, Sana Labs och Peltarion.