Hoppa till huvudinnehåll

Nätverka och lär från Master Thesis Program 2024

fredag, maj 31, 2024

Den 10 juni kommer alla studentprojekt från vårt Master Thesis Talent Program att visas upp. Presentationerna kommer att behandla ämnen som bildbehandling av satellitbilder, avancerade chatbots för kundservice, banbrytande metoder för cancerdetektion och effektiv arbetskraftsplanering. Missa inte detta inspirerande evenemang!

– Det här är en möjlighet att lära sig om innovativa användningsfall och lösningar. Det är också ett fantastiskt tillfälle för AI Swedens partner att komma i kontakt med toppstudenter från flera universitet, säger Sofia Hedén, Head of Talent Programs på AI Sweden.

Sofia Hedén

Sofia Hedén

I Master Thesis Program, ett av AI Swedens talangprogram, jobbar masterstudenter från svenska universitet med riktiga verksamhetsbehov som finns i AI Swedens partnernätverk.

– Programmet är en fantastisk plattform för våra partners att upptäcka nya talanger och samtidigt lära mer om de senaste AI-lösningarna. Genom att samarbeta med studenter kring riktiga behov kan våra partners se de transformativa möjligheterna med AI på nära håll. Vi har en högpresterande, samarbetsinriktad miljö där masterstudenter från hela Sverige samlas, lär sig och innoverar med hjälp av AI Labs toppmoderna infrastruktur och expertvägledning från våra partners och AI Sweden, säger Chiara Ceccobello.

Chiara Ceccobello

Chiara Ceccobello

A picture with AI Sweden Master thesis talent program talents 2024

Den 10 juni kommer resultaten från AI Swedens Master Thesis Program 2024 att stå i centrum under en hel dag. Konferensen är möjlig att följa både på plats på AI Swedens kontor i Göteborg eller online.

Välkommen att anmäla dig på evenemangets sida!

Om din organisation är partner med AI Sweden och vill delta i nästa års Master Thesis Program, vänligen kontakta Sofia Hedén.

Sofia Hedén
Sofia Hedén
Head of Talent Programs
+46 (0)72-174 91 00