Hoppa till huvudinnehåll

Låt oss möjliggöra innovationer som gör skillnad​​ - Sweden Innovation Days 2023

torsdag, februari 23, 2023

AI Sweden är en partner till Sweden Innovation Days - en gratis digital konferens för att showcasea Sverige som ett innovationsland. År 2023 ligger fokus på hur man kan möjliggöra innovationer som har en betydande inverkan på samhället, miljön och ekonomin.

a screenshot

Trots att Sverige är ett av världens ledande länder när det kommer till innovation, behöver alla sektorer ständigt sträva efter att förbättra hur de arbetar med innovativa lösningar, både strategiskt och praktiskt. AI Sweden och dess partners vill att andra länder ska välja Sverige som ett attraktivt innovationsland att samarbeta med.

Syftet med Sweden Innovation Days är att erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap och möta internationella partners. Hoppet är att många nya innovation- och affärssamarbeten skapas.

Oavsett om du är en startup, företag, en del av den offentliga sektorn, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet, finns det något på denna händelse för alla. Alla behöver vara med på innovationsresan! Missa inte Sweden Innovation Days 2023!

AI Swedens närvaro på Sweden Innovation Days
Johanna Bergman, Head of Strategic Initiatives, Day 2 
Challenge-based innovation

Magnus Sahlgren, Head of Research for Natural Language Understanding, Day 2
Powerful Swedish large-scale language models

Daniel Gillblad, Co-Director, Day 3
Future of Democracy - Can AI make society more democratic?

Läs mer och anmäl dig till konferensen