Hoppa till huvudinnehåll

AI Sweden på Internetdagarna 2023

-

Välkommen till tre seminarier om AI i Sverige som en del av Internetdagarna!

 

 

Arrangeras av: 
AI Sweden and Internetstiftelsen
Internetdagarna

Sverige och AI

AI Sweden arrangerar en följd av seminarier om Sverige och artificiell intelligens under årets Internetdagarna den 20 november. Vi planerar för tre timmar som börjar på nationell nivå och avslutas med lärdomar från AI-projekt. Vi kommer även att diskutera AI på organisationsnivå.

Paneldeltagare inkluderar Peder Blomgren (AstraZeneca), Viktoria Josefsson (Arbetsförmedlingen), Emma Leeb-Lundberg (Scania), Maria Vikingsson (Västra Götalandsregionen), Nasim Farrokhnia (Microsoft), Dan Nordell (Skatteverket), Åse Andersson (Linköpings kommun), Ylva Christiansson (Friends), och Victoria Kennett (Folkbildningsrådet). Moderator är Anders Thoresson. Även deltagande är AI Swedens Martin Svensson, Rebecka Lönnroth och Filip Kjellgren.

Observera: Huvuddelen av konferensen kommer att hållas på svenska.

Agenda

10:00-11:00
Därför behöver Sverige AI och så lyckas vi

11:15-12:15
Möjligheter med AI – så blir din organisation redo

13:00-14:00
Så blir första AI-projektet en framgång

Se programmet i sin helhet här.

Läs mer och anmäl dig

För AI Swedens partners finns möjlighet att få 50 procent rabatt på biljettpriset. Om du är intresserad, mejla info@ai.se för att få rabattkoden.

Om Internetdagarna

Internetdagarna är en konferens som arrangeras av Internetstiftelsen och riktar sig till dem som vill skaffa kunskap om internet och hur digitalisering påverkar individer och samhället.