Skip to main content

Partner Breakfast Seminar

-
Örebro, Göteborg, Kista & online

Låt oss få en intressant och kreativ start på fredagen och lyssna på våra partners arbete med AI, diskutera utmaningar och framtida initiativ tillsammans. AI Swedens ambition är att anordna Partner Breakfast varannan fredag ​​som hybridmöte, på flera platser runt om i Sverige och online. Bjud in en kollega och häng med!

Arranged by: 
AI Sweden

Tema: AI resan för SCB och officiell statistik 

Statistikmyndigheten SCB förser användare och kunder med statistik för beslutsfattande, debatt och forskning. I Sverige är ansvaret för officiell statistik fördelat på 29 myndigheter vilket medför att resan med att föra in AI som en naturlig del av Sveriges officiella statistik kräver samarbete mellan en större grupp myndigheter. Jakob Engdahl, verksamhetsutvecklare inom AI och digitalisering på SCB ger en överblick över aktiviteter och projekt som genomförs för att bygga upp förmågan att arbeta med AI på den egna myndigheten och arbete som görs tillsammans med andra aktörer inom AI Sweden och andra samarbetsformer. 

Talare:
Jakob Engdahl, verksamhetsutvecklare inom AI och digitalisering på SCB

Dag och tid:
October 14, 08.00 - 9.00 am.

Plats:

On Site - AI Swedens Gothenburg Office, Lindholmspiren 11

On site - Örebro Universitet, Hubben, Fakultetsgatan 1

On Site - Kista Science City, Nodhuset, Borgarfjordsgatan 12

Online - Länk till Zoom hittar du i bokningsbekräftelsen.

Med dessa frukostseminarium vill vi utforska en plattform för partners inom AI Sweden att träffas, diskutera och hitta nya beröringspunkter. På seminarierna presenterar våra partners olika ämnen relaterade till AI och teknik. Vi uppmuntrar till en livlig diskussion bland deltagarna under andra halvan av mötet.

The Partner Breakfast seminar on October 14 will be held in Swedish.

Anmäl dig här

Nästa Partner Breakfast, den 28 oktober, presenterar Combitech på plats i Linköping.

* Detta event är partner exklusivt.